Erceg opet blizu Galate

Izvor: Mondo, 24.Maj.2016, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erceg opet blizu Galate

Iskusni srpski košarkaš navodno je u kontaktu sa osvajačem Evrokupa.

Foto: MN Press

Posle propuštene takmičarske godine, Zoran Erceg (31) mogao bi ponovo da zaigra za Galatasaraj, klub čiji je dres nosio i do prošlog leta.

Turski mediji javljaju u utorak da je srpski krilni centar u pregovorima sa Galatom i da je čak pristao i na platu od 750.000 evra, zato što će njegov bivši (i budući?) tim sledeće sezone igrati u Evroligi od 16 timova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Podsetimo, posle odigranog Eurobasketa za Srbiju, Erceg je odlučio da "preskoči" kompletnu takmičarsku 2015/16, navodno nezadovoljan početnim ponudama. Tokom sezone sporadično su se pojavljivale informacije o njegovim pregovorima sa zainteresovanim evroligašima, ali je on ipak dočekao i kraj sezone kao slobodan igrač.

Turski mediji u utorak otkrivaju da je Erceg prošle godine odbio ponude Galatasaraja, Trabzona i Reala, zahtevajući platu od bar 1,5 miliona era.

Jedan od timova koji su hteli bivšeg igrača FMP Železnika, Olimpijakosa, CSKA i Bešiktaša je i Makabi, ali je "suvlasnik" izraelskog kluba potom objasnio zašto ta saradnja nije ostvarena.

Erceg je dres Galatasaraja već nosio od 2013. do 2015. godine, a ovog leta neće učestvovati u olimpijskoj reprezentativnoj akciji, jer selektor Aleksandar Đorđević očekivano nije uvrstio njegovo ime ni na širi spisak "orlova".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.