Enrike želi svežu krv u Barseloni

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2015, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Enrike želi 'svežu krv' u Barseloni

Iako ima verovatno najjači tim na svetu u ovom trenutku, Asturijac kreće u potragu za novim pojačanjima.

Nedavni uspeh katalonskog kluba na meču 'El Klasika' nije uljuljkao Luisa Enrikea, i on nikako ne želi da se opušta.

On smatra da njegov tim u narednom prelaznom roku treba da dovede još pojačanja, kako bi do kraja sezone uspeli da održe korak i pokušaju da odbrane 'osvojene titule'.

Na 'Kamp Nou' će u januaru debitovati fudbaleri koji su još >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << letos stigli u redove aktuelnog šampiona Španije, ali i pored toga, španski stručnjak smatra da bi trebalo ojačati postojeći igrački kadar.

Barsa u veoma dobrom raspoloženju dočekuje ekipu Real Sosijedada, koja je nakon odlaska Dejvida Mojesa, uspela da savlada ekipu Sevilje.

"Real ima odličnu ekipu, koju sa klupe predvodi odlični Euzebio Sakristan, koji gaji ofanzivan stil fudbala, i neće nam biti ni malo lako", rekao je Enrike.

Nakon povrede na meču Lige šampiona, koji je Barsa igrala protiv ekipe Rome, Serđi Roberto je zadobio povredu, i neće biti na raspolaganju za predstojeći meč.

"Serđi nije bio na današnjem treningu, ali se vratio Maskerano, koji bi mogao da nastupi na meču protiv ekipe iz San Sebastijana".

Iako su posle 'El klasika', mnogi već upisali novu titulu Barseloni, Enrike spušta loptu, i smatra da ima još dosta da se igra.

"Odigrana je tek trećina prvenstva, i tek nas očekuju izazovi. Moraćemo da idemo korak po korak".

Što se tiče predstojećeg prelaznog roka, Španac smatra da će Barseloni biti potrebno još neko pojačanje, kako bi imao što više fudbalera na raspolaganju za borbu na svim frontovima.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.