Enrike: Voleo bih da dođe Toti, ali...

Izvor: N1 televizija, 29.Apr.2016, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Enrike: Voleo bih da dođe Toti, ali...

Trener Barselone Luis Enrike najavio je transfer bombu tokom leta. Naime, trener Barse je izjavio da bi u slučaju da Toti odluči na napusti Rim, rado doveo popularnog “Princa” u Barseloni.

Toti nije u dobrim odnosima s trenerom Lučanom Spaletijem zbog male minutaže, a mediji spekulišu da bi živa legenda Rima mogla da ode na kraju sezone, ili čak i da završi karijeru.  Toti je u poslednje tri utakmice postigao tri gola, ulazeći s klupe, i pomogao ekipi da ostane u trci >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << za osvajanje drugog mesta u Seriji A.

Upitan da li bi razmislio o dovođenju Totija, u transferu sličnom onom iz 2004. godine, kada je Barselona dovela 32-godišnjeg Henrika Larsona, Enrike je rekao:

"Zašto da ne. Frančesko Toti je živa istorija Rome i mislim da bi voleo da završi karijeru u tom klubu. Bilo bi čudno videti ga da nosi dres nekog drugog kluba, ali ako bi želeo, Toti bi mogao da igra za bilo koji klub. Ali pošto sam pomalo navijač Rome, nadam se da će ostati tamo", rekao je Enrike.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.