Enrike: Nismo se uplašili na 0:1

Izvor: B92, 06.Apr.2016, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Enrike: Nismo se uplašili na 0:1

Trener Barselone Luis Enrike kaže da je isključenje Fernanda Toresa promenilo tok meča sa Atletikom.

Madriđani su vodili sa 1:0, Tores je dobio drugi žuti karton krajem prvog poluvremena, a potom je Barsa preokrenula na 2:1.

“Ja sam to video kao i svaki navijač Barselone, kao dva čista kartona. Možemo se praviti pomalo naivni, ali tako smo mi to videli“, rekao je Enrike.

“Svi misle na osnovu boja koje nose, ali ne može se promeniti sudijina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odluka. Posle toga se utakmica promenila, imali smo brz protok lopte i odigrali sjajno drugo poluvreme. Teško je sa desetoricom“, dodao je trener Barselone.

Enrike je rekao da je Atletiko težak rival, ali da se njegov tim nije uplašio.

“Da biste igrali protiv njih, morate da držite visok tempo, da budete vrlo precizni i da kontrolišete loptu. To nismo uradili u prvom poluvremenu, a oni su stvorili vrlo dobru šansu i, uz našu grešku, dali gol. Neki ljudi, naravno ne u našem timu, možda su se uplašili na 0:1, ali moji igrači imaju mnogo samopouzdanja“.

Dvostruki strelac bio je Urugvajac Luis Suares.

“Bilo mu je teško jer se borio sa dvojicom štopera, zato su naši krilni igrači važni. Suares donosi radnu etiku i karakter našem timu, ne samo golove. Uklopio se na poseban način, može se reći da je polu-Katalonac“, zaključio je Enrike.

Revanš je na programu 13. aprila na stadionu Visente Kalderon.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.