Engleski fudbaler propustio meč FA kupa da bi gledao El Klasiko

Izvor: MozzartSport.com, 31.Okt.2014, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Engleski fudbaler propustio meč FA kupa da bi gledao El Klasiko

Sent Albans Siti napadaču odredio maksimalnu kaznu

Navijači manjih engleskih klubova se stalno bune da preplaćenim stranim zvezdama Premijer lige nije stalo do najstarijeg fudbalskog takmičenja FA kupa i da tako srozavaju renome turnira o čijem je osvajanju sanjao svaki fudbaler sa Ostrva.

Ali izgleda da i u njihovom žitu ima kukolja pošto je napadač tima iz Konferencije Sent Albans Sitija odlučio da propusti utakmicu FA kupa kako bi gledao El Klasiko između >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Real Madrida i Barselone.

Džon Frendo je odleteo u špansku prestonicu i na Santjago Bernabeuu gledao Kristijana Ronalda, Lionela Mesija i druge zvezde dok su se njegovi saigrači mučili u porazu od Konkord Rendžersa od 1:0. Sent Albans bi zaradio oko 12.000 funti da je prošao dalje.

Navijači Sent Albansa su pobesneli zbog postupka napadača i tražili su da ga klub kazni, a neki čak i da se izgredniku uruči ispisnica. Dok su drugi iskoristili ovaj ispad igrača da se našale na njegov račun te su na internetu isplivale lažne fotografije Ronalda i Mesija na kojima oni traže da pristalice engleskog kluba oproste fudbaleru.

Frendo se na kraju izvinio navijačima, izjavio kako uživa igrajći za klub, i otkrio da je dobio maksimalnu kaznzu. Barselona i Real Madrid su odigrali odličnu utakmicu, ali da li je vredelo?

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.