Enfild gledao velikane: Ovacije Toresu i Suarezu, majstorije Anrija i četiri gola

Izvor: Blic, 29.Mar.2015, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Enfild gledao velikane: Ovacije Toresu i Suarezu, majstorije Anrija i četiri gola

Navijači Liverpula uživali su u revijalnom meču Džerardovog i Karagerovog tima (2:2), u kom su učestvovale brojne bivše zvezde kluba i Premijer lige.

 U organizaciji zvanične fondacije FK Liverpul, sve ulaznice su odavno bile rasprodate, prihod je namenjen društvenim programima za mlade i odrasle u gradu.

Odazvali su se velikani Liverpula i svetskog fudbala, bivši ljubimci "Kopa", ali i ljuti rivali, poput Ćabija Alonsa, Luisa Suareza, Fernanda Toresa, Didijea >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Drogbe, Džona Terija, Tijerija Anrija...

Dugo su navijači Liverpula čekali da Baloteli "proradi" u zvaničnim mečevima, a on je bio inspirisan u društvu zvezda, pa je prvo postigao lep pogodak, a zatim asisitrao Drogbi za vođstvo Karagerove ekipe od 2:0.

Smanjio je Džerard sa bele tačke, zatim i na identičan način izjednačio, a u međuvremenu, Suarez i Tores su dobili priliku da zaigraju u tandemu za ovacije i dobro poznate pesme koje su im posvećene dok su "rešetali" u crvenom dresu.

The Kop in great voice for Luis Suarez. #LFCAllStars https://t.co/LqtZplDlqq

uskoro opširnije...

Džerard - Karager 2:2 (1:2)

(Džerard 37p, 67p - Baloteli 9, Drogba 22)

Džerardov tim: Džons, Džonson, Rise, Teri, Džerard, Alonso, Džerard, Nolan, Babel, Sinkler, Anri Klupa: Dan, Vilijams, Suarez, Tores, Adam, Spiring, Vornok, Tešeira

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta će tek biti kad se stvarno oprosti? Džerard bacio Enfild u trans, dao dva gola i okupio na jednom mestu legende Premijer lige (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 29.Mar.2015

U humanitarnom meču tim aktuelnog Liverpulovog kapitena remizirao sa sastavom Džejmija Karagera - 2:2..Emocije su protresle Enfild roud! Malo aplauza za potez iz snova Tjerija Anrija, malo više za povratak Luisa Suareza i Fernanda Toresa na Mersisajd, a najviše za - Stivena Džerarda. Ne toliko zbog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.