Endesa: Valensija izbacila Barselonu

Izvor: B92, 27.Maj.2017, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Endesa: Valensija izbacila Barselonu

Ekipa Valensija pobedila Barselonu sa 67:64 i tako sa 2:1 u seriji eliminisala katalonsku klub u četvrtfinalu Endesa lige.

Izabranici Pedra Martinesa u veoma uzbudljivoj utakmici uspeli su da slome otpor ekipe Jorgosa Barcokasa tek u završnici.

Valensija je od prvog minuta bila u vođstvu, a zanimljivo je da Katalonci ni u jednom trenutku nisu imali prednost. U četvrtoj četvrtini igralo se konstantno koš za koš, međutim na kraju utakmice trećeplasirana ekipa šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uspela je da dođe do pobede.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Fernando San Emeterio koji je ubacio 13 poena, dok je odlično partiju pružio i crnogorski reprezentativac Bojan Dubljević – 10 poena, 15 skokova.

Kod gostiju Tajris Rajs ubacio je 18 poena ali uz samo jednu asistenciju, dok je dobru partiju pružio Ante Tomić sa 14 poena, šest skokova i tri asistencija.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.