Emocije su čudo: Slimani u suzama napustio Sporting (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Avg.2016, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emocije su čudo: Slimani u suzama napustio Sporting (VIDEO)

U Lisabon stigli Dost i Kastanjos

Emocije su čudo. Zato, niko ne zamera Islamu Slimaniju. Nema ni razloga. Mogu samo da mu tapšu navijači Sportinga i da ga ovacijama isprate u Lester.

Alžirski napadač se večeras na najlepši mogući način oprostio od dresa Lavova. Dao je gol vredan izjednačanje u pobedi nad Portom u velikom deriju Primeire (2:1), a kad je taj meč završen - rasplakao se. Zna sjajni napadač da mu je to bio poslednji duel u klubu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u kome je proveo četiri sezone, a golgeterski eksplodirao u poslednje dve.

Zato ide u Lester, koji će ga platiti 30.000.000 evra. Čak 100 puta više nego što su Portugalci dali njegovom pređašnjem klubu Beluzdadu. Sjajan profit. S tim da je fudbal em sport, em biznis, pa Sporting mora da misli i na budućnost.

Čim je prodao Slimanija, klub sa stadiona „Žoze Alvalade“ reagovao je dovođenjem dva nova špica. Obojca su Holanđani i obojica su stigla iz Bundeslige. Najpre je Bas Dost iz Volfzburga jutors potpisao na četiri godine, u transferu za koji se veruje da košta 1oko 10.000.000 evra, a da je otkupna klauzula odmah postavljena na 60.000.000 evra, da bi večeras Lavovi objavili da su doveli i Luka Kastanjosa iz Ajntrahta (ugovor na tri godine), platili ga 2.500.000 evra, a ko njega bude hteo da odvede moraće da im iskešira 40.000.000 evra.

Pogledajte kako plače Islam Slimani...

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.