Elče samo razljutio Ronalda: Dva smešna penala za Real, četiri gola portugalskog majstora (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 23.Sep.2014, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elče samo razljutio Ronalda: Dva smešna penala za Real, četiri gola portugalskog majstora (VIDEO)

Dva jedanaesterca koja su dosuđena u korist domaćeg tima idu na dušu katastrofalnog arbitra Klosa Gomeza, koji je velikom favoritu dao nepotreban vetar u leđa – 5:1

Elče je napravio kobnu grešku ove večeri u Madridu, došao je do ranog vođstva i naterao igrače Reala, pre svih Kristijana Ronalda, da upale motore i do vrha napune mrežu daleko slabijeg rivala – 5:1 (3:1). Ipak, dva jedanaesterca koja su dosuđena u korist domaćeg tima idu na dušu katastrofalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << arbitra Klosa Gomeza, koji je velikom favoritu dao nepotreban vetar u leđa.

Gosti su poveli golom Edua Abubakara od 15. minuta iz jedanaesterca. Kejlor Navas, koji se konačno našao na golu Kraljevskog kluba nije mogao da brani izuzetno precizan udarac defanzivca gostiju.

Domaćin je imao spreman odgovor, pošto je pet minuta kasnije izjednačio Bejl, nakon odličnog centaršuta Hamesa Rodrigeza.

Nakon primljenog pogotka gosti kao da su znali šta ih čeka, pa su se potpuno pogubili na terenu što je iskoristio Kristijano Ronaldo. Portugalac je u 28. minutu pogodio iz prilično smešnog dosuđenog jedanaesterca zbog „prekršaja“ nad Marselom.

Ronaldo je posle toga ušao u seriju, samo četiri minuta kasnije rešio pitanje pobednika.

Na novi pogodak se čekalo sve do 80. minuta, kada je Gomez svorao još neverovatniji penal za domaće, ovoga puta zbog bacanja Ronalda. Portugalac je još jednom bio surov i povisio rezultat na 4:1.

Tačku na ovaj meč Madriđani su stavili fenomenalnom kontrom u drugom minutu nadoknade. Bejl je sjajno istrčao, uposlio Ronalda, a ovaj rutinski pogodio mrežu Manua Erere.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.