El Klasiko 26. oktobra u Madridu, igraće i Suarez

Izvor: Press, 24.Jul.2014, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

El Klasiko 26. oktobra u Madridu, igraće i Suarez

U ostalim utakmicama prvog kola sastaju se: Sevilja - Valensija, Almerija - Espanjol, Selta - Granada, Eibar - Real Sosijedad, Granada - Deportivo, Levante - Viljareal i Malaga - Atletik Bilbao.

Prvi "El Klasiko" između Reala i Barselone odigraće se 26. oktobra u Madridu, dok je meč u drugom delu sezone na programu 22. marta 2015. godine na Kamp Nou.

Najveće pojačanje Barselone Urugvajac Luis Suarez mogao bi da debituje za Katalonce upravo na Santjago Bernabeu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << s obzirom na to da mu dan ranije ističe četveromesečna suspenzija FIFA zbog ujedanja Ðorđa Kjelinija na utakmici protiv Italije na Mundijalu u Brazilu.

Naravno, pod uslovom da mu ta kazna ostane na snazi, pošto se ranije danas pojavila mogućnost da mu Sud za sportsku arbitražu u Lozani ograniči suspenziju samo na reprezentativne mečeve, što bi značilo da bi igrao za Barselonu od starta sezone.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

El Klasiko 26. oktobra u Madridu

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jul.2014

MADRID - Fudbaleri madirdskog Atletika u odbranu titule u Primeri krenuće 24. avgusta u gostima protiv Rajo Valjekana, gradski rival Real će dočekati Kordobu, dok će Barselona igrati na Nou Kampu protiv Elčea.

Nastavak na Nezavisne Novine...

El Klasiko 26. oktobra, Suares igra

Izvor: B92, 24.Jul.2014

Fudbaleri madridskog Atletika u odbranu titule u Primeri krenuće 24. avgusta u gostima protiv Rajo Valjekana...Gradski rival Real će dočekati Kordobu, dok će Barselona igrati na 'Nou Kampu' protiv Elčea...U stalim utakmicama prvog kola sastaju se: Sevilja - Valensija, Almerija - Espanjol, Selta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.