Ejndž: Minesota je dala mnogo

Izvor: MVP.rs, 26.Jun.2017, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ejndž: Minesota je dala mnogo

Generalni menadžer Seltiksa je dao svoje mišljenje o trejdu Vulvsa i Bulsa.

Pred sam Draft bilo je mnogo interesantnih priča o potencijalnim trejdovma. Nekoliko ekipa je napravilo sitne promene, a Minesota i Čikago su bili jedini timovi koji su napravili veliki posao. Tom prilikom Bulsi su u Minesotu poslali Džimija Batlera i prava na 16. pika, u zamenu za Krisa Dana, Zeka Levina i prava na sedmog pika na Draftu.

Mnogi smatraju da je Minesota >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << mnogo bolje prošla u trejdu dveju ekipa, a svoje mišljenje je dao i Deni Ejndž, generalni menadžer Boston Seltiksa, koji su sa Bulsima u jednom trenutku takođe pregovarali oko trejda Batlera.

"Nismo bili blizu dogovora. Što se tiče samog trejda, mislim da je Minesota dala mnogo. Ali, to je dobar trejd za obe ekipe", izjavio je Ejndž.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.