Egzekutor Petar Jelić – pet komada za 55 minuta!

Izvor: MozzartSport.com, 23.Avg.2014, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Egzekutor Petar Jelić – pet komada za 55 minuta!

Zmajevi su utihnuli, vatra je bila u nogama Petra Jelića, koji je uspeo u onome što, čini nam se, nije nikome do sada od kada se prvenstvo u Srbiji igra kao samostalno. Pet komada u mreži protivnika kojima je 27-godišnji golgeter utabao put ka ubedljivoj pobedi Rada na gostovanju kod Voždovca - 6:1.

Kažemo čini nam se, zato što za kratko vreme nismo uspeli da proverimo baš detaljno, ali nam “na prvu loptu“ pada na pamet samo partija Nikole Žigića protiv Zete >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iz maja 2004. kada je golgeter Crvene zvezde postigao četiri gola. Jelić je otišao korak dalje. I sve to za svega 55 minuta posle čega ga je trener Rada Milan Milanović izveo iz igre.

Valjda se smilovao.

U 55. minutu na teren je ušao Aleksandar Simić, koji je postigao i šesti gol za Građevinare. Pre toga Dragoljub Anđelković je postigao utešni pogodak za Voždovac. Ali, sve to pada u vodu pred golgeterskim rafalom Jelića, momka rođenog u Modriči koji je u srpski fudbal zakoračio preko OFK Beograda. Igrao je i za Novi Pazar, ali je pre ove nezaboravne večeri samo sedam puta tresao mreže rivala u Superligi, a nije se proslavio ni u kratkotrajnim epizodoma u Nirnbergu, Karl Cajs Jeni, Volgi, Dinamu iz Tbilisija, pa Gvangdongu.

Međutim, očidledno da u njemu ipak ima nečeg ubitačnog. Jer, nije lako dati bet golova za 55 minuta. Bilo kome.

Tri boda je osvojio i Novi Pazar, koji je pred oko 5.000 gledalaca u gradu kraj Jošanice lako izašao na kraj sa Radničkim 1923 – 2:0.

Gosti iz Kragujevca su se, doduše, držali u prvom poluvremenu, ali je Sead Hadžibulić u 51. minutu nagovestio pobedu Plavih da bi, posle asistencije Miloša Mijića, Bojan Đorđević odagnao sumnje u krajnji ishod meča.

Sjajan start sezone za Pazarce, koji posle tri uvodna kola imaju sedam bodova na kontu.

Uskoro opširnije....

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.