EYOF 2015: Bronza za Nadeždu Petrović

Izvor: Sportske.net, 30.Jul.2015, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EYOF 2015: Bronza za Nadeždu Petrović

Srpska reprezentativka u džudou Nadežda Petrović osvojila je bronzu na Evropskom olimpijskom festivalu mladih (EYOF) u Tbilisiju, pošto je u borbi za medalju savladala džudistkinju iz Turske Beder Tugce na ipon.

Nadežda Petrović je poražena u četvrtfinalu od Herman Sare iz Nemačke, pa se kroz repasaž borila da uđe u borbu za bronzano odličje.

U drugom kolu repasaža savladala je Danuta Majcher iz Poljske, a u trećem Moldavku Olevcschi Dumitritu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
"Srećna sam, ali sam ipak i malo nezadovoljna zbog izgubljenog četvrtfinala. U svakom slučaju bolje bronzana medalja nego peto mesto, tako da sam na kraju ipak radujem medalji", rekla je ona po osvajanju medalje.

Zlatnu medalju osvojila je Francuskinja Tabelion Markus, srebrnu Sara Herman iz Nemačke, a drugu bronzu domaća takmičarka Natalija Kiphidze.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.