EURO: Grizman nokautirao Irce

Izvor: N1 televizija, 26.Jun.2016, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EURO: Grizman nokautirao Irce

Plasman u četvrtfinale izborili su Portugalija, Vels i Poljska. Dan su otvorili Francuska i Irska. Sjajna utakmica. Irska je posle prvog poluvremena vodila sa 1:0, a Francuzi uz veliku podršku sa tribina i dva gola Grizmana slavili sa 2:1.

Naredni rival u čevrtfinalu će biti bolji iz duela Engleska - Island. Posao Francuzima je donekle olakšao Dafi koji je posle vođstva Franzuca od 2:1 dobio crveni karton.

Posle prvog poluvremena delovalo je da će Repubika Irska >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << nokautirati donaćina Evropskog šampionata. Irci su poveli golom sa bele tačke, a siguran egzekutor je bio Brejdi. Francuzi su imali inicijativu, imali nekoliko poluprilika, ali je odbrana Iraca delovala kao „kineski zid“. Na kraju prvog poluvremena, Francuska – Republika Irska 0:1.

Ulogu heroja je preuzeo Grizman. Uspeo je za samo samo tri minuta da postigne dva gola. Dva gola vredna plasmana među osam najboljih.

FRANCUSKA: Loris, Evra, Koščelni, Rami, Sanja, Matuidi, Kante, Pogba, Paje, Žiru, Grizman. Igrali su još: Žinjak, Koman, Sisoko.

REPUBLIKA IRSKA: Rendolf, Vord, Dafi, Keog, Koleman, Brejdi, Mekarti, Hendrik, Meklin, Long, Marfi. Igrali su još: Holman, Ošea i Valters.

Podsećanja radi, Vels koji je među osam najboljih, Republika Irska koja je poražena od Francuza, Austrija koja je bila blizu plasmana u osminu finala, uz Gruziju koja je uoči EP pobedila Španiju, uz Moldaviju biće rivali Srbije na putu ka Svetskom šampionatu koji se igra u Rusiji.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.