EURO 2016: Prelep gol Matića ali Srbija ostala bez bodova

Izvor: UživoFudbal.com, 29.Mar.2015, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EURO 2016: Prelep gol Matića ali Srbija ostala bez bodova

Portugal je u okviru utakmice kvalifikacija za EURO 2016 u grupi I, dočekao Srbiju i pobedio rezultatom 2:1. Domaći su brzo poveli golom Karvalja posle kornera. Rezultatom 1:0 se i otišlo na odmor. U nastavku Srbija je takođe posle kornera uspela da izjednači fantastičnim golom Nemanje Matića ali samo dva minuta kasnije Koentrao postiže pogodak za konačnih 2:1.

U ostalim utakmicama grupe Albanija je nakon preokreta savladala Jermeniju sa 2:1 dok je u prijateljskom odmeravanju >> Pročitaj celu vest na sajtu UživoFudbal.com << snaga Francuska pobedila Dansku sa 2:0.

Portugal je tako na prvom mestu sa 9 bodova, druga je Danska sa 7 koliko ima i Albanija. Srbija i Jermenija dela dva poslednja mesta sa po jednim bodom.

Nastavak na UživoFudbal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.