ESL  FaZe lagano sa G2, GuardiaN i dennis odlični na debiju

Izvor: B92, 23.Avg.2017, 01:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ESL " FaZe lagano sa G2, GuardiaN i dennis odlični na debiju

ESL Pro Liga je počela, što nam je dalo odličnu priliku da se uverimo u kvalitete novih igrača, ili ih vidimo u nekim novim ulogama.

Evropski deo popularne CS:GO lige je danas na programu imala 7 mečeva, a sve oči bile su uprte u novajlije evropskih ekipa. Dan je počeo ubedljivom pobedom FaZe nad G2 16:3. Ekipe su istog dana odigrali i još jedan meč, gde je FaZe opet slavio, ovoga puta 16:12, mada su sve vreme kontrolisali meč. Nešto ozbiljno ne štima u francuskoj ekipi, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << takozvani super tim nikako ne opravdava svoje ime, naše mišljenje je da pre svega ekipi treba novi in-game lider. Novajlija GuradiaN je u prvom meču imao skromnih 13-8, dok je u drugom meču bio najbolji pojedinac u ekipi sa 29:17, tako bio najzaslužniji za pobedu i u drugom meču. Olofmeister je pružio solidnu partiju, sa skorom 16-10 na Cache i 20-18 na Overpass.

Danski Heroic je oba puta pobedio ekipu HellRaisers. U prvom meču je rezultat bio 16:8 na Mirage, da bi Overpass dobili 16:14. Usledio je duel fnatica i ekipe BIG, gde su Šveđani bili bolji. Prvi mapa bila je Train, gde je fnatic slavio 16:9, a debitanti Lekr0 i Golden nisu blistali, bili su 4. i 5. sa tim što nisu imali negativan K/D odnos. Na Cobblestone su Šveđani slavili 16:11, Lekr0 je bio znatno bolji, završio je drugi sa 25-17, dok je Golden imao 18-19.

Dan su zatvorile ekipe koje su takođe menjale sastave u avgustu, GODSENT i mousesports. Igrao se Mirage, a obe ekipe su tokom celog meča bile su izjednačene, pa se otišlo u produžetke, koje je dobio GODSENT i tako dobio prvu mapu 19:16. Dennis, koji je tek pre 2 dana došao iz fnatica, je u novom timu bio odličan, završio je meč sa 35-19, i imao damage ratio 103.7. Pyth, koji je privremeno na 5. igrač u ekipi je bio prilično loš sa 18-25. Sa druge strane, STYKO je za svoj novi tim upisao samo 14 fragova za 35 rundi.

Narednih dana očekuje nas još dosta mečeva, zanimljivo će biti na meču Astralis – G2, kao i FaZe – mousesports. Ujedno se igraju i mečevi severnoameričkog regiona, gde se zbilo nekoliko interesantnih transfera, naročito u ekipi Cloud9 i OpTic Gaming.

Izvor: KlanRUR

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.