Izvor: HotSport.rs, 13.Feb.2016, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP U FUTSALU: Ubedljiv poraz za kraj, Srbija bez medalje (VIDEO)

Futsal reprezentacija Srbije poražena je od Kazahstana u borbi za bronzanu medalju ubedljivim rezultatom 5:2 (1:0).

Selekcija Kazahstana pokazala je na ovom prvenstvu veliko iskustvo kojim je i došla do polufinala, a krasila ju je igra sa igračem više, odnosno, golman Igita koji može da igra u polju kao i svi ostali futsaleri.
Dva puta su pogađali okvir gola u prvom poluvremenu Žamankulov i Peršin, i tada smo imali puno sreće. Istina imali su šanse i naši momci, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << preko Pršić i Rakić, a onda i Lazić fenomenalnim potezom, ali su se uspešno odbranili gosti.
I Perić je imao fantastičnu priliku, a onda je može se reći i kazna stigla 17 sekundi pre kraja prvog poluvremena. Iz mrtvog ugla Daglas je šutirao špicem, lopta se nekako izmigoljila Aksentijeviću i bilo je to 1:0 za Kazahstan.
U drugom poluvremenu nadali su se naši da bi mogli do preokreta, ali su ‘teške noge’ i umor došli do izražaja. Na gotovo sličan način presakao ih je novi gol, ovog puta Žamankulova.
Živanović je u 25. minutu pogodio stativu i kada je koji minut kasnije Daglas postigao svoj drugi gol sve je bilo rešeno. Napali su naši sa pet igrača, ali nisu imali rešenja. Igita je stoga na maestralan način posle prečke Rajčevića deganžom poslao loptu pravo u našu praznu mrežu.
U 34. minutu Daglas je kompletirao svoj het-trik za 5:0, da bi onda i mi postigli svoja dva počasna pogotka. Prvo je Rakić uspeo da ušunja loptu u mrežu rivala, da bi na dve sekunde pre kraja Rajčević udarcem sa distance postavio konačnih 5:2.
U finalu od 20:45h igraće Španija i Rusija.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.