EP - Orlovi u trećem šeširu, neće igrati u Poreču

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2017, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP - "Orlovi" u trećem šeširu, neće igrati u Poreču

Muška rukometna reprezentacija Srbije svrstana je u danas u treći šešir pred žreb za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj.

Srpski rukometaši remizirali su u Minsku sa Belorusijom u okviru poslednjeg kola druge kvalifikacione grupe, ali su i pre toga obezbedili plasman na Evropsko prvenstvo.

"Orlovi" su kao drugi u Grupi 2 izborili plasman na kontinentalnu smotru u Hrvatskoj, a uoči žreba su smešteni u treći šešir.

Srbija se nalazi u trećem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šeširu sa selekcijama Norveške, Crne Gore i Češke i upravo su to reprezentacije sa kojima "Orlovi" neće moći da igraju u grupnoj fazi takmičenja.

Evropska rukometna Federacija je odredila i nosioce grupa po gradovima. Hrvatska će igrati u Splitu, Slovenija u Zagrebu, Mađarska u Varaždinu, a Norveška u Poreču, tako da je jedino izvesno da "Orlovi" neće igrati u porečkoj dvorani "Žatika".



Šešir 1:
Nemačka, Španija, Hrvatska, Francuska

Šešir 2: Danska, Belorusija, Švedska, Makedonija

Šešir 3: Norveška, SRBIJA, Crna Gora, Češka

Šešir 4: Mađarska, Slovenija, Austrija, Island

Žreb za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj biće održan 23. juna u 19 časova u koncertnoj dvorani "Vatroslav Lisinski" u Zagrebu.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rukometaši u trećem šeširu na žrebu za EP

Izvor: RTS, 19.Jun.2017

Muška rukometna reprezentacija Srbije naći će se u trećem šeširu na žrebu za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj. . .Pored Srbije, u trećem šeširu su još Norveška, Crna Gora i Češka, sa kojima se ekipa selektora Jovice...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.