Izvor: HotSport.rs, 20.Dec.2014, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL PISTOLERO: Ne zanima me koliko ću golova postići, zanima me samo uspeh Barse

Napadač Barselone, Luis Suarez, izjavio je da njegov prioritet nije kvalitetna individualna statistika, već da je fokusiran na uspeh katalonskog kluba.
Urugvajac je danas u meču sa Kordobom postigao svoj prvenac u Primeri, a Barselona je raznela rivala ubedljivim trijumfom od 5:0.
– Remi sa Hetafeom nas je iznervirao jer treba da se borimo za titulu. Postizanje golova je uvek bitno, ali uz podršku, znali smo da nas čeka sreća. Napadač sam >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i moram da postižem golove, ali ja pomažem timu da pobedi. Zbog toga nisam opsednut golovima. To da tim pobeđuje je najvažnije i to smo postigli. Do pobeda dolazite kada pravite čiste šanse. Sada moramo da preokrenemo situaciju – rekao je popularni El Pistolero.
Suarez je u tabor Barse stigao proteklog leta iz Liverpula, a do sada je dva puta tresao mrežu u Ligi šampiona, a na prvi gol u domaćem šampionatu čekao je dva meseca. On je bio strelac drugog od pet golova u mreži Kordobe. 
Nakon pogotka Suarez je na poseban način proslavio gol, pošto je pljubio prste:
– Poljubio sam prste za svoju suprugu i decu koji su ostali kod kuće – rekao je urugvajski centarfor.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Suarez: "Nisam opsednut golovima"

Izvor: Sportske.net, 20.Dec.2014

Postigao je gol danas, prvi u Primeri, biće ovo jako dobro za njegovo samopouzdanje.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.