EL - Bjelica drugi najbolji defanzivac (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Maj.2015, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL - Bjelica drugi najbolji defanzivac (video)

Srpski internacionalac Nemanja Bejlica imenovan je u sredu za drugog najboljeg defanzivca tekuće evroligaške sezone.

Nakon što je Tejlor Ročesti imenovan za najboljeg strelca tekuće evroligaške sezone u sredu je obelodanjeno ko je najbolji defanzivac elitnog takmičenja.

Drugu sezonu za redom treneri su dali najviše glasova Brajantu Danstonu, prvotimcu Olimpijakosa koji je imao najbolje statističke parametre kada su defanzivni zadaci u pitanju.

Baš >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kao što je to bio slučaj prilikom izbora najboljeg strelca, Srbinu je trofej izmakao "za dlaku".

Kao drugi najbolji defanzivac u tekućoj evroligaškoj sezoni imenovan je Nemanja Bjelica, dok je iza srpskog reprezentativca iz redova Fenerbahče Ulkera ostao Dontej Drejper iz Anadolu Efesa.

Naredno priznanje Evroliga će uručiti vrlo brzo a u pitanju je trofej "Zvezda u usponu" koji je prošle godine otišao u ruke Bogdana Bogdanovića.

Imajući u vidu da je bivši bek Partizana ponovo nominovan a tu je i Luka Mitrović iz Crvene zvezde Telekom, ostaje nam da se nadamo da će trofej za najboljeg mladog igrača otići u ruke jednog od dvojice srpskih košarkaša.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.