Izvor: HotSport.rs, 29.Jul.2015, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EJOF: Atletičari doneli još dve medalje Srbiji

Nakon osvojenog prvog zlata za našu zemlju na 3000 metara, danas je Bibić Elzan uspeo da osvoji drugo mesto u finalu na 1500 metara sa rezultatom 4:01,62, i time osvoji srebrnu medalju.

U napetoj trci, sam finiš je odlučivao, te je Bibiću za dlaku izmaklo još jedno zlato. Prvo mesto pripalo je Mcgrath Kevinu iz Irske sa rezultatom 4:01,11,a treće mesto zauzeo je atletičar iz Francuske , Proust Pierre sa 4:02,35.
Tamara Mićević takođe se takmičila danas i na 1500 >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << metara i osvojila drugu srebrnu medalju za Srbiju sa rezultatom 4:34,35! Bronza je otišla u ruke Topki Beati Anni iz Poljske sa 4:35,33, a prvo mesto zauzela je Van Der Marel iz Holandije sa rezultatom 4:33,98.
– Oboje su jako umorni od jučerašnjih trka, medjutim borili su se do samog kraja. Trčali su hrabro po velikoj vrućini. Zaista je ogroman uspeh osvojiti za dva dana po dve medalje. Pokazali su da su budućnost našeg sporta i da možemo od njih da se nadamo još većim uspesima, rekao je juniorski selektor Edin Zuković.
The post EJOF: Atletičari doneli još dve medalje Srbiji appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

EYOF 2015: Još dve medalje za Srbe

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2015

Reprezentativac Srbije u atletici Elzan Bibić osvojio je danas srebrnu medalju u trci na 1.500 metara na Olimpijskim danima mladih Evrope (EYOF) u Tbilisiju...U konkurenciji 12 finalista, Novopazarac je ostvario je vreme od četiri minuta, jedne sekunde i 62 stotinke, što je za 51 stotinku bilo sporije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.