E, to je kapiten: Džerard se oprostio uz veselu navijačku pesmu /VIDEO/

Izvor: Blic, 28.Maj.2015, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

E, to je kapiten: Džerard se oprostio uz veselu navijačku pesmu /VIDEO/

Legendarni kapiten Liverpula Stiven Džerard polako ali sigurno se oprašta od "crvenih", za koje je nastupao 17 godina. Otputovao je sa ekipom u Dubai, gde će svi zajedno provesti tri dana odmora po okončanju sezone, a baš tamo - "Stivi Dži" prednjačio je u dobrom raspoloženju.

Njegov dosadašnji saigrač Kolo Ture potpisao je novi, jednogodišnji ugovor, pa su saigrači rešili da to proslave uz pesmu.

Pesma nije tek tako, neka posvećena Kolou Tureu, već je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jedna prilično vesela, a prvi su je zapevali studenti u Njukaslu, blokirajući centar grada u oktobru 2013 kada su pevali pesmu posvećenu braći Ture, Kolou i Jaji, koji nastupa za Mančester siti.

Evo kako je 34-godišnji Džerard, koga možete videti u crnom, uživao tom prilikom, predvodeći ostatak "crvenih", kako to i dolikuje kapitenu, vođi van terena i na njemu:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.