E, sad je stvarno gotovo! Ode Katai, ali ne u Seltu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2016, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

E, sad je stvarno gotovo! Ode Katai, ali ne u Seltu! (foto)

Transfer saga koja se otegla bukvalno do poslednjeg sata prelaznogog roka, konačno je dobila epilog.

Aleksandar Katai karijeru će nastaviti u Španiji, ali ne u klubu u koji je želeo, bar prema njegovim izjavama ovih dana.

Umesto u Selti, dosadašnja desetka Zvezde igraće za Alaves, potvrđeno je večeras.

Ipak, ono što je najvažnije, a što je od suštinske važnosti za Kataija, to je da će igrati u Primeri, u ''najboljoj ligi sveta'', >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kako ju je okarakterisao u ponedeljak govoreći o svom transferu.

A u iščekivanju da se ova informacija i zvanično potvrdi od strane pomenutog španskog kluba, podsetićemo da je u ponedeljak izgledalo da je Kataijev prelazak u Seltu gotova stvar, lekari ovog kluba trebalo je da doputuju u Beograd, kako bi Zvezdin fudbaler obavio preglede i potom uveče potpisao ugovor.

Ali, Zvezda je stopirala transfer, jer Selta nije ponudila zadovoljavajuću dinamiku plaćanja.

Usledila su dva dana neizvesnosti, pominjalo se i ozbiljno interesovanje moskovske Lokomotive, ali je na kraju najkonkretniji bio Alaves, i to u poslednjim trenucima prelaznog roka.

Katai će u nobvom klubu biti zvanično predstavljen posle utakmice između reprezentacija Srbije i Republike Irske.

@TeamMercato Aleksandar #Katai pourrait finalement rejoindre #Alaves

Désolé @CeltaVigoFrance

— Team Mercato (@TeamMercato) August 31, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Katai ide u Alaves

Izvor: N1 televizija, 31.Avg.2016

Aleksandar Katai će karijeru nastaviti u Španiji. Ali ne u Selti nego u Alavešu. Dok čea okršaj sa Republiko Irskom na startu kvaifikacija za Mundijal koji se za dve godine igre u Rusiji, Katai je dobio informaciju da su se čelnici klubova dogovorili. Katai je pristao se Seltu koju je želeo zameni...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.