Izvor: HotSport.rs, 04.Maj.2015, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

E, OVO JE DERBI: Tresla se ‘Bombonjera’, pobeda Boke u Superklasiku i revija spektakularnih poteza (VIDEO)

Odavno je svima poznato da je argentinski derbi između Boke Juniors i River Plate jedan od najboljih na svetu, a novi Superklasiko samo je potvrdio svoj status u svetu fudbala. ‘Bombonjera’ je videla novu pobedu Boke rezultatom 2:0, ali je do nje došla golovima tek u poslednjih pet minuta.

Ceo meč obilovao je sa mnogo uzbuđenja i puno spektakularnih poteza, tako da iako do 85. minuta nismo videli nijedan gol, bilo je prilika za barem tri ili četiri fantastična pogotka >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << za TV špice. Sreće da zatresu mrežu redom nisu imali Bokini Čavez i Dani Osvaldo i Riverovi Karlos Sančez i Rodrigo Mora.








A bilo je i pokušaja da se iz kornera savlada protivnički golman, ali je Mora ponovo pogodio okvir gola, opet je stativa bila saveznik Boke.


I zasta bi prava šteta bila da se ovakav spektakl završio bez golova. Da tako ne bude, pobrinuli su se prvo Karlos Pavon u 85., a onda i Pablo Perez tri minuta kasnije i malo je reći da je ‘Bombonjera’ tada eksplodirala.

Pobedom u još jednom Superklasiku Boka je izbila na lidersku poziciju na tabeli argentinske lige sa 27 bodova, a iza sebe je ostavila upravo River Platu sa tri boda manje.
hotsport.rs  
The post E, OVO JE DERBI: Tresla se ‘Bombonjera’, pobeda Boke u Superklasiku i revija spektakularnih poteza (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.