Džikićev favorit završio kod Trife

Izvor: Mondo, 26.Avg.2016, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džikićev favorit završio kod Trife

Američki plejmejker Malkolm Armsted potpisao je za turskog prvoligaša Ješilgiresun.

Ubrzo pošto je Aleksandar Džikić u januaru preuzeo prvi tim Partizana, počele su da kruže glasine kako je za narednu sezonu dogovorio dolazak Malkolma Armsteda, sa kojim je uspešno sarađivao u Krki.

Međutim, Džikić se ovog leta opredelio za starijeg (i jeftinijeg) Vila Hečera, dok je Armsted (27) posle sezone provedene u atinskom AEK-u i Istanbul Bujukšehiru odlučio da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ostane u Turskoj.

On će, ipak, igrati za srpskog trenera, pošto ga je Aleksandar Trifunović doveo u Ješilgiresun. Popularni Trifa proletos je taj tim podigao iz zone ispadanja u sigurne "vode" i potom dogovorio nastavak saradnje.

Ješilgiresun je pored Armsteda angažovao krilnog centra Entonija Gila, odličnog strelca Rikija Leda, Efesove talente Okbena Ulubaja i Emirčana Košuta...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.