Džerard: Možda sam pomišljao i da dignem ruke od titule

Izvor: Vesti-online.com, 20.Apr.2014, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džerard: Možda sam pomišljao i da dignem ruke od titule

Možda je ponekad, kako je i sam priznao, pomislio da digne ruke od toga da će ikada podići trofej namenjen šampionu Premijer lige, ali mu se to smeši, prenosi "Mocart sport".

 Stiven Džerard  

Pravi borci nikada ne odustaju! A jedan takav je i Stiven Džerard, koji sada sa obe ruke čvrsto drži trofej i kompletan ishod šampionske trke zavisi isključivo od Liverpula.

Pune 24 godine Redsi čekaju titulu. Još samo četiri utakmice ostale su >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << do kraja, a posle šokantnog poraza Čelzija od Sanderlenda, izabranici Brendana Rodžersa nalaze se nikad bliže ostvarenju sna.

"Klub sa ovakvom istorijom trebalo je mnogo ranije da dođe u ovu poziciju. Možda sam nekada ranije i pomišljao da dignem ruke od pomisli da ću podići pehar. Možda čak i jesam jer, kada godinama čekate titulu i sezonu završite na sedmom ili osmom mestu, teško je pomisliti da ćete ikada osvojiti pehar. A onda dođete u situaciju da na kraju svake sezone vaši rivali troše ogromne svote novca na pojačanja, što vam dodatno otežava situaciju", rekao je Džerard.

Ipak, legenda Liverpula zna da bi ova sezona mogla biti ona prava zahvaljujući jednom čoveku.

"Kada je Brendan Rodžers stigao u klub, imao sam vrlo dobar utisak da je on pravi. Odmah mi se svidela njegova vizija. Potpuno sam uveren da je on menadžer koji će ispuniti san. Sada se svi držimo za taj tračak nade da ćemo ostvariti cilj, da ćemo krenuti u potpunu ofanzivu i osvojiti titulu bar jednom pre nego što okačimo kopačke o klin. A evo, sada smo jako blizu toga", zaključio je Džerard.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.