Džejson Teri se vratio u Teksas

Izvor: Sportal.rs, 18.Sep.2014, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejson Teri se vratio u Teksas

Veteran Džejson Teri (37) prešao je iz redova Sakramenta u Hjuston, preneli su američki mediji, navodeći da su Kingsi u zamenu za iskusnog organizatora igre, ujedno i beka, dobili krila Alonza Džija (29) i Skotija Hopsona (25), plus dva pika iz druge runde narednog drafta.

Zanimljiv su "put" prešli Dži i Hopson ovog leta, pošto su napustili Klivlend. Dži je trejdovan U Nju Orleans, a potom u Hjuston, pre nove selidbe u Sakramento. Hopson je najpre trejdovan u Šarlot, zatim i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << on u Nju Orleans, vrlo brzo i u Hjuston, a od naredne sezone ponovo će biti saigrači u prestonici Kalifornije.

Teri je minulu sezonu počeo u Bruklinu, ali se nije proslavio pošto je beležio samo 4,5 poena u proseku po utakmici. Netsi su ga trejdovali u Sakramento, gde nije odigrao nijednu utakmicu zbog oporavka od povrede kolena.

Najproduktivniji period u karijeri popularni Džet je imao igrajući za Dalas osam sezona. Dva puta je bio proglašavan najboljim šestim igračem lige u tom periodu (2009. i 2011).

(Ilustracija: Beta/AP/Susan Ragan, File))

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.