Džejms poručio Tompsonu: Uradi to

Izvor: MVP.rs, 05.Okt.2015, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejms poručio Tompsonu: Uradi to

Zvezda Klivlenda je kratkom porukom posavetovala mladog igrača.

Iako tako nije izgledalo, jedna od priča koja nikako da se završi jeste ona u koju je uključen krilni centar Tristan Tompson. Košarkaš nikako ne uspeva da sa Klivlendom dogovori produžetak saradnje, a Lebron Džejms je odlučio da se još jednom izjasni po pitanju angažovanja ovog igrača.

"Uradi to, odmah", napisao je Džejms na svom Instagram profilu, usput koristeći "hašhtag" >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << #MissMyBrother.

Džejms i Tompson su imali priliku da se susretnu tokom svadbe kojoj su prisustvovali u Majamiju, a prva zvezda Kavsa je na poslednjem treningu ekipe istakla da želi da se situacija oko Tompsona razreši što pre. To predstavlja veliki problem za ostale igrače koji ne mogu u potpunosti da se posvete treningu i pripremi za novu sezonu.

Zanimljivo je da Džejms i Tompson imaju istog agenta, a popularni "Kralj Džejms" ističe da ne želi da se meša u posao uprave i da vrši pritisak na njih da donesu odluku.

(foto: Instagram)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.