Džejms: Želeo bih da sam pored njega

Izvor: MVP.rs, 13.Feb.2016, 01:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejms: Želeo bih da sam pored njega

Superstar Klivlenda izneo je niz pohvala na račun trenera Spursa.

LeBron Džejms je mnogo puta u prošlosti isticao kako zavidi Timu Dankanu na privilegiji da ga trenira Greg Popovič i to skoro 20 godina. Popularni Kralj uvek ima reči hvale za trenera Spursa, a nove pohvale je izneo i pred Ol-star vikend, gde će Popovič biti trener ekipe Zapada.

"Mislim da je on jedan od najboljih stručnjaka koji su ikada radili u NBA ligi. Voleo bih da mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << da budem uz njega svaki dan, da me on trenira, da ga posmatram dok razmišlja i pokušava da pronađe prava rešenja u nameri da njegov tim igra bolje. Nažalost, to nije moguće. Prosto je neverovatno videti šta on radi sa njihovom franšizom već dugi niz godina. To je zaista impresivno", izjavio je Džejms.

Košarkaš Kavsa je tri puta u karijeri igrao u velikom finalu protiv San Antonija. Jednom dok je nastupao za Klivlend (2007)i dva puta sa Majamijem (2013, 2014), a samo je 2013. godine uspeo da ih pobedi.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.