Džejms: Karija ne možete da zaustavite, ali ni mene

Izvor: MVP.rs, 30.Maj.2015, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejms: Karija ne možete da zaustavite, ali ni mene

Košarkaš Klivlenda je dao zanimljiv odgovor na pitanje novinara.

Za samo nekoliko dana (4. juna) počinje veliko finale NBA lige u kome se sastaju Golden Stejt Voriorsi i Klivlend Kavalirsi. Biće to duel verovatno dvojice najboljih košarkaša u plej ofu, okršaj dva različita stila igre. Biće to duel Lebrona Džejmsa, četvorostrukog MVP-a i dvostrukog osvajača prstena, i Stefana Karija, MVP-a regularnog dela sezone i, već sada možemo da kažemo, najbojleg >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << šutera koji je ikada igrao.

Prilikom intervjua koji je davao posle treninga Kavalirsa, Džejms je upitan kako će Kavsi čuvati Karija, a superstar ekipe iz Ohaja je dao zanimljiv odgovor:

"Karija ne možete da zaustavite. Mene i njega ne možete da usporite, ne možete da nas zaustavite. Mislim da nikada u Ligi nije postojao igrač koji je tako dobro šutirao, nezavisno u kakvoj se poziciji nalazio", izjavio je Džejms.

Zanimljivo je da Akron zauzima posebno mesto u prošlosti dvojice košarkaša. Džejms je rođen u Akronu i veći deo svoje mladosti je tamo i proveo. Kari je takođe rođen u Akronu u vreme dok je njegov otac Del Kari igrao za Klivlend, ali je ubrzo potom napustio Ohajo i preselio se u Šarlot.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.