Dunga ponovo selektor Brazila

Izvor: Beta, 22.Jul.2014, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dunga ponovo selektor Brazila

RIO DE ŽANEIRO, 22. jula 2014. (Beta-AFP) - Brazilska fudbalska konfederacija (CBF) imenovala je u utorak Dungu za novog selektora, umesto Luiza Felipea Skolarija čiji ugovor nije obnovljen posle ubedljive eliminacije sa Svetskog prvenstva.

Dungi će ovo biti drugi mandat sa "kariokama", pošto je bio selektor i na Svetskom prvenstvu 2010. godine.

"Neizmerno sam srećan. Hvala vam na poverenju u mene. Navijači su sada vrlo neraspoloženi, ali su i dalje uz tim. Nisam došao >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << da prodajem snove, već da svi zajedno radimo", rekao je 50-godišnji Dunga.

Nekadašnji igrač Fiorentine i Štutgarta bio je kapiten reprezentacije Brazila koja je 1994. osvojila Svetsko prvenstvo. Brazil je u polufinalu šampionata čiji je bio domaćin, izgubio od Nemačke 1:7, da bi u meču za treće mesto poražen od Holandije 0:3.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Dunga ponovo selektor Brazila

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jul.2014

Brazilska fudbalska konfederacija (CBF) imenovala je danas Dungu za novog selektora, umesto Luiza Felipea Skolarija čiji ugovor nije obnovljen posle ubedljive eliminacije sa Svetskog prvenstva. .. ..Dungi će ovo biti drugi mandat sa "kariokama", pošto je bio selektor i na Svetskom prvenstvu 2010....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.