Dulgeru skoro tri sata mučila Šarapovu: Maša na Lisicki, Venus protiv Sare Erani

Izvor: Blic, 28.Avg.2014, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dulgeru skoro tri sata mučila Šarapovu: Maša na Lisicki, Venus protiv Sare Erani

Marija Šarapova sastaće se sa Sabinom Lisicki u trećem kolu US opena, a u ovoj rundi protivnica Andree Petković biće Karolina Voznijacki.

Marija Šarapova se dobro namučila kako bi savladala Rumunku Dulgeru, tek posle dva sata i 40 minuta igre. Nakon izgubljenog prvog seta, jedan brejk je bio dovoljan za izjednačenje, da bi zatim sa dva uzastopna otišla na 4:0 za trijumf.

Sa druge strane, Sabine Lisicki je za 65 minuta preslišala Amerikanku Brengl, dok je Karolina >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nešto duže lomila otpor Beloruskinje Sasnovič. Sara Erani je u reviji brejkova (11 na meču) eliminisala Rodionovu, za duel sa Venus Vilijams u trećem kolu.

US open, sreda / četvrtak:

Lučić-Baroni - Per 6:7 (6), 6:3, 6:2

Sasnovič - Voznijacki 3:6, 4:6

Brengl - Lisicki 4:6, 1:6

Šarapova - Dulgeru 4:6, 6:3, 6:2

Erani - Rodionova 6:4, 7:6 (2)

Bačinski - V. Vilijams 1:6, 4:6

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.