Dortmund pobedio Totenhem i Inter: Doveo najmlađeg kapitena u istoriji Minhena 1860 za 2.500.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 28.Maj.2015, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dortmund pobedio Totenhem i Inter: Doveo najmlađeg kapitena u istoriji Minhena 1860 za 2.500.000 evra

Julijan Vigl (19) od jula će trenirati sa svojim idolom Svenom Benderom

Dortmund je nastavio sa politikom dovođenja mladih igrača, koje potom promovišu u velike zvezde, a potom za njih zarade na desetine miliona evra. Milioneri su bili brži od Totenhema i Intera i za 2.500.000 evra kupili od Minhena 1860 vezistu Julijana Vigla (19). Tako će mladi lav od jula trenirati sa svojim idolom koji je prošao isti put kao i on – Svenom Benderom (26).

Pre >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << toga najmlađi kapiten u istoriji Minhena 1860, koji je svojevremeno bio suspendovan sa još trojicom saigrača zbog pijanstva tokom kojeg je negativno govorio o klubu, moraće da izbori opstanak u Cvajti protiv Holstajnom Kielom, a posle toga očekuje ga Mundijalito sa reprezentacijom Nemačke na Novom Zelandu.

(FOTO: Screnshot/Youtube)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.