Dok: Samo neka Grifin simulira

Izvor: B92, 19.Apr.2014, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dok: Samo neka Grifin simulira

Trener Los Anđeles Klipersa Dok Rivers rekao je, odgovarajući na optužbe Kleja Tomsona, da želi da Blejk Grifin nastavi da simulira

Klipersi u subotu igraju prvi meč plejofa sa Golden Stejtom, a Tomson je nedavno optužio krilnog centra tima iz Los Anđelesa da simulira.

"To je Klejovo mišljenje, ali mene zaista nije briga. Mene samo zanima Blejkova igra. Ako simulira samo neka nastavi to da radi, jer mi njegove brojke izgledaju strašno dobro. Šta god da je radio ove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sezone, samo neka tako nastavi", izjavio je Rivers.

Grifin ima burnu prošlost u odnosima sa Golden Stejtom. Osim što ga je Tomson prozvao za simuliranje krilni centar Klipersa je izbačen sa meča koji su ove dve ekipe odigrale za katolički Božić. Tada je ušao u konflikt sa Endrjuom Bogutom, a nakon meča je rekao da Golden Stejt igra kukavičku košarku.

Bogut neće nastupiti u subotnjem meču, a videćemo da li će Grifin ostati miran tokom utakmice.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dok: Samo neka Grifin simulira

Izvor: B92, 19.Apr.2014

Trener Los Anđeles Klipersa Dok Rivers rekao je, odgovarajući na optužbe Kleja Tomsona, da želi da Blejk Grifin nastavi da simulira..Klipersi u subotu igraju prvi meč plejofa sa Golden Stejtom, a Tomson je nedavno optužio krilnog centra tima iz Los Anđelesa da simulira..."To je Klejovo mišljenje,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.