Dojava o bombi prekinuo meč Panatinaikosa i Barselone u Atini!

Izvor: Blic, 19.Dec.2014, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dojava o bombi prekinuo meč Panatinaikosa i Barselone u Atini!

Utakmica u Atini između Panatinaikosa i Barselone sasvim se normalno odvijala uz lep ambijent u areni "Oaka", ali je dvorana odjednom ispražnjena zbog dojave da je bomba postavljena i daće eksplodirati za sat vremena.

Barselona je vodila u Atini protiv Panatinaikosa na poluvremenu 40:23 kada je organizator odlučio da isprazni halu i pošalje igrače van terena.

Ova utakmica je jako bitna za razvoj događaja u Top 16, jer pobeda u ovom duelu Barselonu vodi u grupu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << E gde se nalazi Crvena zvezda, a navijači su i pored upozorenja da napuste dvoranu, ostali da navijaju, pretežno po uglovima, a poslednje informacije kažu da se utakmica neće nastaviti u petak.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.