Dodić: Finale za pokojnog Ristića

Izvor: B92, 21.Apr.2016, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodić: Finale za pokojnog Ristića

Trener Javora Mladen Dodić posvetio je plasman u finale Kupa Srbije nekadašnjem generalnom sekretaru kluba Zoranu Ristiću.

Borac i Javor odigrali su 1:1 u Čačku, a u prvom meču bilo je 2:1 za Ivanjičane. Ristić je umro pre dve godine od srčanog udara.

"Sve pohvale idu igračima. Pokazali smo koliko nam je stalo do ovog istorijskog uspeha, jer ova ekipa u kupu pokazuje i karakter i motiv. Ovaj uspeh moram da posvetim nekadašnjem generalnom sekretaru Zoranu Ristiću, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji nije doživeo ovaj uspeh", rekao je Dodić

Javor će u finalu kupa igrati protiv Partizana, koji je pobedio Spartak. Tim iz Ivanjice u prvenstvu igra u plej-autu.

"Hrabri nas ovaj rezultat. Nadam se da ćemo u finalu da pravimo manje grešaka. U prvenstvu igramo dobro i sada moramo da se okrenemo teškoj situaciji tamo", rekao je Dodić.

Trener Borca Ljubiša Stamenković bio je kratak u izjavi.

"Čestitam Javoru plasman u finale. U ove dve utakmice bili su bolji od nas za taj jedan gol. Želim im da osvoje trofej ako mogu. Što se nas tiče, najbitnije je bilo proći, a to nismo uspeli", rekao je Stamenković.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.