Dodeljena nagrada Kapetan Miša Anastasijević

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Dec.2016, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodeljena nagrada Kapetan Miša Anastasijević

U Matici srpskoj večeras je, 16. put, dodeljna nagrada Kapetan Miša Anastasijević, za područje Južnobačkog okruga. Nagrada se dodeljuje u okviru manifestacije "Put ka vrhu", čiji je cilj da podstiče preduzetništvo u Srbiji.

Za nagradu u oblasti privrednog i društvenog stvaralaštva za ovu godinu borili su se mnogi, ali se za nju izborilo samo 22 je pojedinaca, institucija i preduzeća, koji su zadovoljili stroge kriterijume žirija.

Laureati ne kriju zadovoljstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dobijenim priznanjem, za koje kažu da ih obavezuje da i nadalje unapređuju svoj rad.

Nagradu čini plaketa i zlatnik sa likom Kapetana Miše, a dobitnici regionalnih priznanja ulaze u izbor za dodelu nagrada na republičkom nivou koje će biti uručene u aprilu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.