Doček heroja sa POI!

Izvor: N1 televizija, 26.Sep.2016, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doček heroja sa POI!

Više stotina ljudi dočekalo je u Beogradu osvajače medalja za Srbiju na Paraolimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Sportisti su se navijačima okupljenim na platou ispred Skupštine grada Beograda zahvalili na podršci. Pre dočeka ispred Skupštine, sportiste iz Srbije je primio predsednik Srbije Tomislav Nikolić koji se zahvalio reprezentaciji Srbije na tome što su dostojno branili ugled zemlje i dostojno branili ugled zastave Srbije.

"Hvala vam što ste došli >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da uveličate sve ono što smo mi uradili u Riju. Sve ovo ne bi bilo moguće bez vas, ali i bez nas. Nadamo se da smo vas obradovali i ispunili vaša očekivanja. Ovde je veća trema nego na mečevima i hvala i za to", rekla je stonoteniserka i osvajačica dve medalje, zlata i srebra, Borislava Perić-Ranković.

Na platou ispred Starog dvora u Beogradu pojavio se ceo tim Srbije koje je učestvovao na Paraolimpijskim igrama u Riju.

Srbija je na Paraolimpijskim igrama u Riju osvojila devet medalja – strelac Laslo Šuranji osvojio je zlatnu i bronzanu medalju, stonoteniserke Borislava Perić-Ranković zlatno odličje u pojednačnoj konkurenciji, dok je u dublu s Nadom Matić, koja se i u singlu okitila s bronzanim odličjem, osvojila srebro.rSport

Stonoteniser Mitar Palikuća osvojio je bronzanu medalju, atletičar Nemanja Dimitrijević bronzu u bacanju koplja, a Željko Dimitrijević i Miloš Mitić zlato i srebro u bacanju čunja.

"Ono što su generacije paraolimpijaca sanjali sada je to postalo java. Hvala vam na dočeku i što ste došli u ovom broju", rekao je Dimitrijević.

Okupljeni navijači nosili su zastave Srbije, a u nebo su puštali i balone.port

Muzički program na platou ispred Starog dvora počeo je u 18.00, a nastupili su Dejan Petrović Big Bend i grupa THCF.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.