Dobro je, Mateus je dobro!

Izvor: Mondo, 28.Maj.2015, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobro je, Mateus je dobro!

Sve je u redu sa fudbalerom Dnjepra, kaže njegov trener.

Foto: AP/Michael Sohn

Dramatična scena na terenu pred kraj finala Lige Evrope bacila je senku na sjajnu utakmicu, ali nema razloga za brigu.

Fudbaler Dnjepra, Mateus, iznenada se onesvestio, a posle intervencije lekara na nosilima je napustio teren. Muk je zavladao tribinama stadiona u Varšavi, ali je trener ukrajinskog tima oterao najgore sumnje...

"Izgleda da je sve u redu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Mateusom. Zaista se mnogo trudio na terenu i verovatno je premor razlog njegovog pada. Čini mi se da je sada sve dobro", izjavio je Miron Markevič za klupski sajt o stanju 32-godišnjeg Brazilca.

Dnjepar je jutro posle utakmice saopštio da je Mateus pušten iz bolnice u koju je odveden pravo sa stadiona i da se još sinoć pridružio saigračima u hotelu.

"Konstatovane su mu povrede nosa i glave, a nekoliko sati kasnije pušten je iz bolnice", navode iz Ukrajinskog kluba.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.