Dobre vesti za Vengera, trojica se vraćaju za derbi

Izvor: Sportske.net, 18.Jan.2017, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobre vesti za Vengera, trojica se vraćaju za derbi

Za dvadesetak dana igra se veliki londonski derbi između Arsenala i Čelsija, a Venger ne bi trebalo da ima previše problema sa povređenim igračima.

Venger trenutno ima velikih problema sa povredama svojih fudbalera, ali ga to nije sprečilo da odnese sva tri boda u poslednjem meču Premijer lige protiv Svonsija.

Arsenalu sledi veoma bitan period, u mečevima protiv Barnlija i Votforda u naredna dva kola na svom terenu mora da pobedi ukoliko misli da ostane u borbi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za titulu, a nakon toga 4. februara sledi veliki derbi meč sa Čelsijem.

Do tog trenutka, u Arsenalu će biti potpuno spremna tri fudbalera koja su imala problema sa povredama, i koji bi mogli da budu veoma bitni u tom meču za igru koju forsira Arsen Venger.

To su Ektor Beljerin, Fransis Kokelan i Kieran Gibs.

Njih trojica će uskoro početi sa napornijim treninzima, biće sigurno sposobni da igraju čitav meč protiv Čelsija.

Ono što je sigurno jeste da Kazorla neće biti u sastavu, dok su pod velikim znakom pitanja Debuši, Volkot i Mertezaker koji se oporavljaju od povreda.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.