Dobra runda Ranka Helca

Izvor: B92, 25.Sep.2016, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobra runda Ranka Helca

Srpski reprezentativci odigrali su daleko kvalitetniju rundu broj tri i popravili su plasman u odnosu na drugi dan.

Naš tim trenutno je 55. sa dobrim izgledima da u slučaju još jednog dobrog rezultata poslednjeg dana ispune očekivanja.

Treću rundu srpski reprezentativci igrali su na Majakoba El Kamaleonu, a najbolji od naše trojke bio je Ranko Helc.

Perspektivni golfer, koji trenutno igra na univerzitetu u Sjedinjenim Državama odigrao je +4, vrlo konstantno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa četiri bogija i 14 rupa u paru. Drugi rezultat za naš tim imao je Mihailo Dimitrijević sa +5. On je imao dva birdija, tri bogija i dva dabl bogija, dok je Branimir Gudelj ostvario +10.

Poslednjeg dana takmičenja naš tim igraće kao i prvog dana, na terenima Plaja Paraiso golf kluba, a u flajtu će biti još i Kostarika i Jamajka.

Australija je napravila veliku razliku na čelu posle treće runde sa -32. Druga je Irska koja ima -16, a treće Sjedinjene Američke Države sa -15. Izvanredan kvalitet reprezentacija na Svetskom prvenstvu potvrđuje i činjenica da je čak 29 ekipa u minusu.

Pojedinačno vode dvojica igrača iz Australije, Kameron Dejvis sa -14 i Kurtis Lak sa -12, dok je treći Poljak Adrijan Meronk sa -10. Interesantno je da je i treći igrač Australije u prvih šest, a to je Harison Endikot sa -8.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.