Dmitrović: Veći pritisak je na Čukaričkom

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2016, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dmitrović: "Veći pritisak je na Čukaričkom"

Trener fudbalera Borca Ljubiša Dmitrović rekao je danas da je Čukarički pod većim pritiskom i dodao da veruje da njegova ekipa može to da iskoristi u predstojećoj utakmici u Superligi Srbije.

Fudbaleri Borca u nedelju od 19.00 gostuju Čukaričkom u utakmici 11. kola Super lige Srbije.

''Sam pogled na tabelu jasno govori da predstojeća utakmica ima veliku rezultatsku važnost za oba tima. Od Čukaričkog se pre početka sezone očekivalo da bude u samom vrhu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali je dosadašnji tok prvenstva pokazao drugačiju sliku. Bez obzira na trenutni plasman, naš rival ima kvalitetan i iskusan tim i mislim da je pitanje dana kada će doći i bolji rezultati. Ja se iskreno nadam da to neće biti u nedelju i verujem da možemo ostvariti pozitivan rezultat", rekao je Dmitrović.

Borac je trenutno poslednji na tabeli sa šest osvojenih bodova, koliko ima i Čukarički na pretposlednjem, 15. mestu.

"Bez obzira što delimo fenjerašku poziciju mislim da je znatno veći pritisak na njima i možda je to činjenica koju možemo pretvoriti u svoju prednost. Radimo dobro i pripremamo se kao za svaku drugu utakmicu i sa odredjenom dozom optimizma putujemo u Beograd'', rekao je Dmitrović.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.