Đurić stigao u Rad (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 31.Jan.2015, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić stigao u Rad (VIDEO)

Biviši fudbaler Vojvodine Igor Đurić novo je pojačanje Rada za prolećni deo sezone, saopštio je beogradski klub. Iskusni štoper već je stigao na pripreme u Antaliju i odradio prvi trening sa "građevinarima".

- Rad ima dobar tim, na nama je da radimo i nadam se da će nas povrede zaobići. Od ekipe očekujem da u svaku utakmicu uđe maksimalno i ide na pobedu - rekao je 29-godišnji Đurić.

Odbrambeni igrač je u dva navrata igrao za Vojvodinu, a tokom karijere nastupao je za Srem, holandski Herenven i Al Šarjah iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Igor Đurić na Banjici

Izvor: FudbalSrbija.net, 31.Jan.2015

31.01.2015.foto:fkrad.rs. Doskorašnji štoper Vojvodine,a nekada i kapiten tima iz N.Sada,Igor Đurić novo je pojačanje kluba sa Banjice.. „Ekipa Rada ima dobar tim tako da je na nama da radimo i da nas povrede zaobiđu.Od nove ekipe očekujem da u svaku utakmicu uđemo sa namerom da pobedimo,a...

Nastavak na FudbalSrbija.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.