Đurić prvi napustio Vojvodinu

Izvor: Mondo, 29.Avg.2015, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić prvi napustio Vojvodinu

Iskusni štoper zvanično je napustio "lale". Naredne dve godine definitivno će igrati u Turskoj.

Foto: MN Press

Igor Đurić (30) drugi put odlazi u inostranstvo.

Što je bilo najavljeno, to je i ozvaničeno. Iskusni štoper nastaviće karijeru u Turskoj, gde je potpisao dvogodišnji ugovor sa Karšijakom.

Đurić je tako postao prva lasta koja je napustila FC "Vujadin Boškov" po okončanju evropskog leta. Ove sezone, on će se drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << put odseliti u inostranstvo, jer je od 2009. do 2011. igrao za Herenven.

Prethodnih dana činilo se da će Bojan Nastić prvi otići iz Vojvodine u finišu prelaznog roka, ali je propao njegov transfer u poljsku Legiju. Sada su usmereni pogledi i ka Mirku Ivaniću, za koga su zainteresovani Bursa i Selta, kao i ka Ognjenu Ožegoviću, za koga se raspitivala Sampdorija.

Za sada je, ipak, definitivno samo to da je samo Đurić napustio klub i to treći put, jer je za "lale" igrao od 2005. do 2009, pa od 2012. do prošle sezone, koju je proveo na pozajmici u Radu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.