Đukić opleo po igračima: Nismo imali m..a, došli smo po dresove i autograme Barsinih igrača

Izvor: MozzartSport.com, 20.Dec.2014, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić opleo po igračima: Nismo imali m..a, došli smo po dresove i autograme Barsinih igrača

„Igrači su odraz svog trenera“, dodao je srpski trener

Kordoba Miroslava Đukića je pretrpela težak - ali i očekivan - poraz na gostovanju Barseloni – 5:0. Ipak srpskog stratega je veoma iznervirao stav njegovih igrača pošto prvotimci Kordobe nisu pružili nikakav otpor domaćinima i pritom su bili preokupirani uzimanjem dresova igrača katalonskog tima te Đukić nije birao reči na konferenciji za medije posle meča.

„Nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << imali m..a, došli smo u Barselonu da bismo tražili dresove. Stidim se. Ovde treba da igraju igrači sa m...a. Tražimo autograme i dresove i slike sa igračima Barse pre utakmice, a da bi pobedili morate da budete ponosni“, rekao je Đukić

Srpski stručnjak je napomenuo da je i on kriv za ovakvo stanje u timu.

„I na meni je dosta krivice. Igrači su odraz svog trenera. Ispali smo budale. Stav se mora promeniti, moramo biti agresivniji“, poručio je strateg.

Đukiću je težak poraz i ponašanje njegovih igrača posebno teško palo jer je u najavi utakmice rekao da njegov tim neće biti žrtva i da može da se nosi sa bilo kojom ekipom.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.