Đukanović ne odustaje - Pavlović dobio poklon u Valjevu!

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2015, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukanović ne odustaje - Pavlović dobio poklon u Valjevu!

Već vam je poznata ogromna želja prvog čoveka valjevskog Metalca dr Boška Đukanovića da naredne sezone Saša Pavlović zaigra za ovu ekipu. S tim u vezi, još jedan Đukanovićev lep gest prema proslavljenom košarkašu viđen je i večeras.

Prvi čovek Metalca dr Boško Đukanović želi da sledeće sezone napravi još jači tim Metalca (ili Valjeva, ukoliko bude došlo do promene imena kluba), a Saša Pavlović bi, po njegovim zamislima, trebalo da bude predvodnik te ekipe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uz Darka Miličića, koji je već prihvatio ponudu i koga ćemo uskoro gledati u dresu ovog kluba.

Ipak, iskusni košarkaš Partizana je u više navrata ponavljao da ga u Srbiji zanima jedino igranje za beogradske crno-bele, iako ne krije da veoma poštuje Đukanovića.

A koliko dr Boško Đukanović poštuje Sašu Pavlovića, pokazao je i večeras na početku drugog poluvremena utakmice između Metalca i Partizana, kada je nekadašnjem NBA igraču poklonio umetničku sliku.

Zaista, lep gest prvog čoveka Metalca, naišao je na simpatije i aplauze svih prisutnih, ali je ipak teško očekuvati da bi Pavlović mogao tokom leta da promeni svoju ranije izrečenu odluku.

Inače, kad je sama utakmica u pitanju, Partizan ima ubedljivo vođstvo još od prve četvrtine.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ĐUKANOVIĆ DARIVAO PAVLOVIĆA: Prvi čovek Metalca ne odustaje od najboljeg igrača Partizana (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Maj.2015, 00:11

Već je postao običaj da prvi čovek valjevskog Metalca doktor Boško Đukanović svoje uvažene goste na utakmicama u Valjevu daruje posebnim poklonima, a u sredu je tu čast imao najbolji igrač Partizana Saša Pavlović.. . . U poluvremenu meča 11. kola Košarkaške lige Srbije Đukanović u društvu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.