Đorđević u Efesu, Krstić odlazi?

Izvor: N1 televizija, 28.Apr.2016, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević u Efesu, Krstić odlazi?

Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević prvi je kandidat da na klupi Anadolu Efesa nasledi Dušana Ivkovića, prenosi turski portal "Trendbasket".

Đorđević je nedavno, posle poraza od Laboral kuće u četvrtfinalu Evrolige sa 3:0, dobio otkaz u Panatinaikosu, dok je njegovog nekadašnjeg učitelja Ivkovića posao u klubu iz Istanbula koštao neuspeh u prvenstvenom duelu sa Fenerbahčeom.

Do kraja sezone Efes će voditi Ivkovićev pomoćnik Ahmet Čakir.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
Efes je, napustio i srpski centar Nenad Krstić, koji je sa klubom sporazumno raskinuo ugovor, tvrdi poznati košarkaški novinar Dejvid Pik.

Nekadašnji kapiten nacionalnog tima ove sezone nije odigrao nijednu utakmicu zbog operacije ukrštenih ligamenata kolena u junu prošle godine.

Krstić je u Efes došao 2014. iz moskovskog CSKA.

Rukovodstvo turskog velikana je pre nekoliko dana, posle poraza od Fenerbahčea, otpustilo i trofejnog srpskog trenera Dušana Ivkovića.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

ĐORĐEVIĆ PRONAŠAO KLUB: Sale menja Dudu Ivkovića u Efesu

Izvor: Kurir, 28.Apr.2016

...Kako prenose turski mediji, srpski stručnjak je glavna opcija za klupu bogatog istanbulskog tima..Ulogu trenera do kraja sezone trebalo bi da vrši Ahmet Čak, a od sledeće sezone prema ovom izvoru tim bi mogao da preuzme selektor Srbije..Đorđević je dobio otkaz iz Panatinaikosa, jer nije uspeo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.