Izvor: HotSport.rs, 24.Jul.2016, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević o izostavljanju Dangubića i Gudurića sa spiska

To je odvratan, ružan, opšte nije lep osećaj. Ja prema svima njima gajim iskrena osećanja. Ne kao trener-igrač, već neka potpuno druga. I oni to osećaju. Zato je meni mnogo teže kada moram da donesem ovakvku odluku. Vrlo je nefer, ali tako je kako je. Čovek ima jednu ideju, a onda se desila ta povreda Bjelica, koja je posebna stvar i koja je u svemu ovome bila neplanirana. Iskren da budem, već smo imali određenu sliku kako bi trebalo da izgleda kostur reprezentacije. Veoma malo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je bilo prostora za neku promenu koja bi bila drastična. Iako bi sigurno bila zaslužena, jer svi momocmi kojui su bili ovde i prošli ovaj cikus, zaslužuju da budu tu.
The post Đorđević o izostavljanju Dangubića i Gudurića sa spiska appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.