Đoković među 16 u Indijan Velsu

Izvor: Vesti-online.com, 16.Mar.2016, 06:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković među 16 u Indijan Velsu

Nije briljirao, ali je bio siguran kada je bilo najpotrebnije - Novak Đoković pobedio je Nemca Filipa Kolšrajbera u trećem kolu Mastersa u Indijan Velsu sa 7:5, 7:5 posle sat i 39 minuta provedenih na terenu.

Plasman među 16 najboljih na turniru Nole je obezbedio uz povremene oscilacije u igri. Na samom startu meča srpski teniser je ušao u jak ritam, poveo sa 3:1, ali zatim dozvolio Kolšrajberu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da izjednači na 4:4. I dok je sve ukazivalo na to da će prvi set biti odlučen u taj brejku, Đoković oduzima servis rivalu u 12. gemu i dobija taj deo igre sa 7:5.

U nastavku naš teniser nije iskoristio čak četiri meč lopte, dozvolivši Nemcu da se nakratko opet vrati u meč. Ipak, kao i u prvom setu, Novak se "uozbiljio" na kraju, pa je i drugi set dobio sa 7:5.

U osmini finala Đoković će igrati protiv Španca Felisijana Lopesa, koji je u ovu rundu takmičenja stigao posle velike borbe i pobede nad zemljakom Robertom Bautistom Agutom - 7:6, 6:7, 6:4. Protiv Lopesa Novak ima skor od 7:1 u pobedama, a jedini trijumf Špancu je upisan pošto mu je srpski teniser predao meč zbog infekcije oka pre tri nedelje u Dubaiju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Indijan Vels: Novak siguran, naredni rival Lopez

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Mar.2016

Novak Đoković je savladao Nijemca Filipa Kolšrajbera sa 2:0 (7:5, 7:5) i plasirao se u osminu finala Mastersa u Indijan Velsu. Đokovićev naredni rival je Felisijano Lopez...Novak je dobro započeo meč, napravio brejk za 3:1, potom potvrdio brejk i bio na dva koraka od osvajanja prvog seta. Međutim,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.