Đokić: Nismo mogli da čekamo Amerikanca

Izvor: MVP.rs, 31.Okt.2014, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đokić: Nismo mogli da čekamo Amerikanca

Sem Muldrou neće zaigrati za Valjevce.

Niz gostovanja košarkaša Metakca Farmakom u prvih šest kola ABA lige biće okončan u subotu, 1. novembra, u  dvorani "Stožice" u Ljubljani, gde će se, u okviru šestog kola Valjevci sastati sa ekipom Union Olimpije.

Slobodan Dunđerski i Bojan Radulović će posle povreda biti spremni da konkurišu za sastav, a Metalac je odustao od angažovanja Amerikanca Semjuela Muldroa, sa kojim je dogovor bio postignut, >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << ali se iskomplikovala papirologija oko registracije.

"Jednostavno, nismo mogli više da čekamo. Dovoljno smo vremena već izgubili", rekao je trener Vladimir Đokić i potom dodao:

"Pokušaćemo da pronađemo drugo rešenje. Potreban nam je još jedan igrač, a zasuti smo menadžerskim ponudama. Posle svega, moramo da budemo veoma oprezni kako bismo našli igrača koji će biti pojačanje".

U meču sa Olimpijom, prema rečima Đokića, košarkaši Metalca će pokušati da konačno svih 40 minuta odigraju na visokom nivou:

"Pokušaćemo da iznenadimo Olimpiju, koja je favorit, ali je verovatno umorna posle utakmice na evropskoj sceni. Želja mi je da pobedom u Ljubljani pokažemo da i ova ekipa može da se nosi sa svima u ABA ligi, ali neće biti lako. Posebnu pažnju moraćemo da obratimo na skok, koji nam je do sada bio "rak rana", iako prema nekim informacijama koje imam Begić neće igrati zbog povrede. I bez njega Olimpija ima odličan tim, koji je zasluženo u vrhu tabele", zaključio je Đokić pred meč u Ljubljani.

Kako se u dvorani u Valjevu odvijaju poslednje pripreme za regionalni debi, ekipa se za duel šestog kola pripremala na Ubu. Meč u "Stožicama" zakazan je za subotu u 19 sati.

(foto: ABA League / KK Partizan NIS)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.